Oli minun vuoroni laittaa materiaalikuoret postin huomaan.  Vähän oli vaikeuksia papereiden kanssa, kun joitakin papereita oli vain kolme kappaletta ja tarve oli neljälle samanlaiselle. Onnistuin kuitenkin tarpeeksi varastojani kaivamalla löytämään tarpeeksi monta. Leimasin kuvat omilla leimasimillan (itse piirretty, Nea-Idean valmistama), sellaisilla, joita en ole edes juurikaan käyttänyt aiemmin. Stanssasin samasta akvarellipaperista vielä pari kuviota mukaan. Tämmöinen satsi löytyi joka kuoresta.

IMG_2650.jpg

Tässä kortti, johon käytin osan kahdesta paperista ja lumiukko leimakuvan. Stanssatun kuvion ja leimakuvan reunasta leikatun suikaleen väritin tussilla. 

IMG_2656.jpg

Toinen kortti, johon käytin olkipukki kuvan, toisen stanssikuvion ja kahta paperia.

IMG_2654.jpg

Paperien rippeistä, osa nurinpäin, rakentelin vielä kolmannenkin kortin, johon stanssasin uuden samanlaisen koristeen ja käytin toisen lumiukko kuvista. Harvemmin tulee käytettyä paperit niin loppuun kuin nyt näissä rinkikorteissa. Leimattujen kuvien ympäriltä jääneestä roskasta leikkasin kuvioleikkureilla lumihiutaleita, sekä tähtiä.

IMG_2655.jpg

Mukana ringissä joulukortteja tekemässä ovat minun lisäkseni  Apris,   Granne ja TiinuLiinu. Käykääpä kurkkaamassa mitä he ovat tehneet.

Kiitoksia rinkikamuille. Tämä oli hauskaa.